Dijetetski
proizvodi

BONE UP
JOINT MD
JOINT MD REVOLUTION
SUPER COLLAGEN+C
Q ABSORB

VITAMIN B-12
VITAMIN D3
ORIGANO ULJE
KANABIS ULJE

ULJE CRNOG KUMINA
SUPER FORMULAS
MET-RX


Kozmetički preparati

MOJ MELEM
ZLATNA KOLEKCIJA
BEE VENOM

CERA DI CUPRA
DR CICCARELLI
SESAME STREET
SUDDEN CHANGE
CITY LIPS
SCAR ZONE
SCAR ZONE ACNE

PASTA DEL CAPITANO
NUTRA NAIL


Medicinska
sredstva

BIOFREEZE

KINESIO TAPE
KT KNJIGE I MAKAZE
GLOBUS
SENSO TEST


Fitness & Wellness

THERA BAND

MUELLER
GYMSTICK
SET ZA PREVENCIJU I TERAPIJU RAVNIH STOPALA
HAVING FUN & GETTING FIT
MSD PROGRAM
POWER BAND
PHYSIOPLATE
MINI MASAŽER

TERRASENSA

MALOPRODAJA
SETOVI
AUTOMATSKA APOTEKA
NOVOSTI
SAOPŠTENJA

POSAO

COMPANY PROFILE

HUMANITARNI RAD
MEDIA

 

PROFIL KOMPANIJE

Aleksandar MN

Aleksandar MN jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Uspešno poslujemo preko deset godina i bavimo se uvozom i distribucijom OTC programa i medicinskih sredstava.  Našim poslovnim pristupom borimo se za kvalitet i distribuciju originalnih proizvoda, identičnih kao i na tržištima SAD - a i Kanade. Proizvodi koje uvozimo poznati su i odlično prihvaćeni u celom svetu.

Razvoj kompanije Aleksandar MN

Kompanija Aleksandar MN osnovana je 1989. godine, sa sedištem u Srbiji, u Beogradu. Kao i svaki početak, i početak kompanije Aleksandar MN nije bio lak, ali dobrim izborom brendova i inostranih kompanija svake godine imamo znatan rast u učešću na prostorima bivše Jugoslavije povećavamo zastupljenost naših proizvoda u veleprodajama i apotekama, takođe aktivno radimo na širenju kanala prodaje.

Pre  deset godina Aleksandar MN je bila kompanija koja je imala svega  pet zaposlenih, koji su svojim radom i trudom, prateći direktorovu ideologiju, doprineli brzom razvoju i napredku kompanije. Šireći svake godine paletu proizvoda širili smo i tržišne potencijale, a samim tim smo povećavali i broj saradnika u kompaniji. Danas možemo ponosno da kažemo da imamo preko 30 zaposlenih, a kako kompanija brzim koracima ide napred nadamo se da će uskoro broj naših zaposlenih biti udvostručen.

Cilj nam je da nastavimo da svojim trudom i zalaganjem dobijamo nove poslovne partnere, nastavimo sa distribucijom kvalitetnih proizvoda, kao i da nastavimo sa širenjem asortimana kako bismo potrošačima na terotiriji Balkana ponudili najkvalitetnije proizvode.

Proizvodi koje uvozimo i ditribuiramo su : Hygenic Corporation ( Biofreeze), Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), NeoCell (Super Collagen), Gemini ( Joint MD), CCA (Paste za zube, Scar Zone, Scar Zone Acne),  Kinesio Taping, Marnys (Vitamin B12).

 

AMN Euro Health

Usled povećanja obima posla osnovali smo drugu kompaniju, AMN Euro Health. AMN Euro Health je uvoznik i distributer poznatih svetskih brendova: Thera-Band, Mueller, Gymstick, MSD, Terrasensa. Osim što smo distributer ovih brendova, aktivno radimo na proširenju svesti  o značaju prevencije. U skladu sa načelima Thera Band akademije pokrenuli smo više programa prevencije: program prevencije gojaznosti  i agresivnosti kod dece, program prevencije dijabeta, program  prevencije osteoporoze, set za prevenciju ravnih stopala kod dece.

Kursevi i obuke

U sklopu kompanije AMN Euro Health aktivno organizujemo kurseve Thera-Band akademije i Kinesio Taping-a. Svakog meseca preko pedeset polaznika pohađa i uspešno završi ove kurseve. Najveći broj polaznika predstavljaju fizioterapeuti, fitnes instruktori, kondicioni i sportski treneri. Obe edukacije sastoje se iz 3 nivoa, i svi nivoi su akreditovani sa 4 poena.

Naš tim

Naš tim obuhvata 20 medicinskih predstavnika, doktora medicine, farmaceuta i fizioterapeuta koji zajedno sa office i marketing timom, kao i timom logističke podrške distribuira zdravlje širom Srbije.  

Naš uigran, višegodišnji, menadžment  i prodajni tim garantuje optimalno zalaganje unutar široke baze naših klijenata.

Pokreće nas kreativna snaga našeg tima koja nastaje kao rezultat  pouzdanih veza, međusobnog poverenja i integriteta naših zaposlenih. Sigurni smo da smo, kao tim, spremni za izazove i nove poslovne uspehe.

Poddistributeri

Naši proizvodi dostupni su u preko 30 000 maloprodajnih objekta. Preko naših poddistributera pokrivamo tržišta Crne gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije. U 2013-oj godini u planu nam je proširenje i na tržišta Hrvatske, Albanije, Bugarske, Mađarske… 

 

Kanali prodaje

1.     Pharma kanal (veleprodaje, apoteke, orto-šopovi, banje, zdravstvene ustanove, prodavnice zdrave hrane)- dijetetski suplementi, medicinska sredtsva, Mueller, Kinesio Taping, MSD dijagnostika, Thera Band..

2.     Sportski kanal (sportske radnje, sportski klubovi - Sport Vision, Đak, Max sport, Inter sport, Planeta, sportski klubovi Partizan i Zvezda, fitnes i velnes centri)- Mueller, Thera Band, Gymstick, MSD, Terrasensa, Sergio Tacchini, dijetetski suplementi

3.     Mega marketi i prodavnice široke potrošnje (kiosci, pumpe, male prodavnice, veliki trgovinski lanci - Mercator, Idea,  Metro)- DVD Zona Zdravlja, Super mini masažer, Power Band narukvice, Sergio Tacchini čarape

4.     Elektronska prodaja (E-apoteka, Online apoteka, apoteka Viva...) – kompletan asortiman

 

Naša misija

Ozbiljno shvatajući društvenu odgovornost, naša misija je da postavimo nove standarde u humanitarnom radu i podignemo svest ostalih kompanija, osim o značaju prevencije, i o socijalnoj odgovornosti. Svake godine, tradicionalno za Božić i novogodišnje praznike pripremamo paketiće za decu iz mnogih institucija. Neke od njih su:

- Univerzitetska dečja klinika Tiršova

- Dr Miroslav Zotović-dečije odeljenje

- Institut za majku i dete

- Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neonatologiju

- Dnevni boravak za decu ometenu u razvoju

 

Reference

Naši komitenti su sve zdravstvene ustanove, privatne ordinacije, banje, orto šopovi, apoteke, sportska društva Partizan i Crvena Zvezda, radnje sportske opreme, kao i sve nacionalne selekcije, wellness i spa centri, fitnes centri, parfimerije i kozmetički saloni, trafike, maloprodajni objekti. Prisutni smo na svim kongresima i seminarima Sportske medicine, Reumatologije, Ortopedije, Fizikalne medicine, Opšte medicine.Ponosni smo što su korisnici naših proizvoda i Novak Đoković, Ana Ivanović, Rafael Nadal, Snup Dog, Mario Baloteli, Serena Vilijams, Madona, Kejt Midlton i mnogi drugi.

Nove saradnje i projekti u 2013 godini

1        U januaru 2013. godine potpisali smo trogodišnji ugovor sa američkom kompanijom Simadora. Kompanija Simadora predstavljaće nas na tržištu USA i Kanade. Simadora će na pomenutim tržištima pregovarati sa potencijalnim partnerima i vršiti selekciju proizvoda koji nam mogu biti od interesa. Takođe, Simadora će proizvode iz EU distribuirati na tržište USA.

2        Nakon dve godine pripreme i aktivnog rada možemo sa ponosom da vas obavestimo da smo sa našom partnerskom kućom iz Njujorka dobili vender broj za Walmart i Costco. U ovim velikim lancima naši proizvodi biće dostupni početkom naredne godine.

3        U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima, kompanijom Gymstick,  sredinom trećeg kvartala ući ćemo i na tržište Finske sa proizvodima : Joint MD, Bone Up, Q-Absorbe, Vitamin D3, Super Collagen, set Lako i jednostavno. Naši proizvodi biće dostupni u najvećem trgovnskom lancu u Finskoj, SOK.
ALEKSANDAR MN d.o.o.
Tetovska 44
Belgrade 11000, Serbia
Phone +381 11 7838 010
Fax +381 11 7838 054

 
 
Uvoznik i distributer "ALEKSANDAR MN" D.O.O. BEOGRAD
Tel: 011/7838-266; 011/7838-010; 011/7838-054
Email:
info@aleksandarmn.com

PODDISTRIBUTERI

CRNA GORA:
FARMEGRA d.o.o. Podgorica, +382 20 622 400

BOSNA I HERCEGOVINA:
ICM d.o.o. Bijeljina, +387 55 240 423
OKTAL PHARMA d.o.o Sarajevo +387 33 777 280

MAKEDONIJA:
FARMA 5 d.o.o.e.l. Skopje, + 389 22 700 773
MEDICUS HELP d.o.o.e.l. Skopje, +389 22 3130015

HRVATSKA
OKTAL PHARMA d.o.o. +385 1 65 95 777