Kinesiology tape „TheraBand“

Kinesiology tape „TheraBand“

NAJPRECIZNIJE KINESIO TRAKE na svetu sa kojima  UVEK I SVAKI put dobijate NAJPRECIZNIJU aplikaciju.

Smanjujete maximalno mogućnost pogrešne tenzije trake!

Indikatori istezanja traka za savršenu primenu svaki put!

Poštovani, obaveštavamo vas da je kompanija „TheraBand“ svetski lider kada je reč o sportskoj medicini i naš partner već sedam godina, posle opsežnih istraživanja uspešno lansirala novi proizvod – TheraBand kinesio trake!

Kompanija, „Aleksandar MN“, potpisala je 1. oktobra 2017. godine ugovor sa kompanijom „TheraBand“ i postala EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER „TheraBand“ kinesio traka za prostor cele bivše Jugoslavije!

„Thera Band“ je napravila revoluciju u proizvodnji kinesio traka! Ova firma je lider u sportskoj medicini i sinonim je za kvalitet.

„TheraBand“ kinesio trake su JEDINE TRAKE NA SVETU sa vidljivom rastegljivošću i NAJPRECIZNIJE KINESIO TRAKE na svetu sa kojima uvek i svaki put dobijate najprecizniju aplikaciju!

Trake „TheraBand“ daju precizne, brze, efikasne rezultate: jasno i precizno možete da odredite nivo tenzije koji je potreban pacijentu. Ove trake su izuzetno prijatne za kožu. Ne sadrže lateks, a svaka traka ima vidljivi dozer za tenziju, pa tako lako možete da odredite koliko je potrebno da se traka rasteže. U ovoj preciznosti je i posebnost „TheraBand“ kinesio traka.

Jer, što je preciznija terapija to su rezultati bolji!

Trake su dostupne u više boja. Korišćenjem „TheraBand“ kinesio traka pacijent trenutno oseća olakšanje na bolnom mestu.

„TheraBand“ trake nastale su nakon temeljnih i dugotrajnih ispitivanja. Naime, urađeno je 640 studija u preko 40 zemalja na 250 medicinskih apstrakta, pa nije ni čudo što su rezultati odlični, a pacijenti zadovoljni!