O Nama

O našoj kompaniji

Aleksandar MN jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Uspešno poslujemo preko deset godina i bavimo se uvozom i distribucijom OTC programa i medicinskih sredstava. Našim poslovnim pristupom borimo se za kvalitet i distribuciju originalnih proizvoda, identičnih kao i na tržištima SAD – a i Kanade. Proizvodi koje uvozimo poznati su i odlično prihvaćeni u celom svetu.

Razvoj kompanije Aleksandar MN

Kompanija Aleksandar MN osnovana je 1989. godine, sa sedištem u Srbiji, u Beogradu. Kao i svaki početak, i početak kompanije Aleksandar MN nije bio lak, ali dobrim izborom brendova i inostranih kompanija svake godine imamo znatan rast u učešću na prostorima bivše Jugoslavije povećavamo zastupljenost naših proizvoda u veleprodajama i apotekama, takođe aktivno radimo na širenju kanala prodaje.

Pre deset godina Aleksandar MN je bila kompanija koja je imala svega pet zaposlenih, koji su svojim radom i trudom, prateći direktorovu ideologiju, doprineli brzom razvoju i napredku kompanije. Šireći svake godine paletu proizvoda širili smo i tržišne potencijale, a samim tim smo povećavali i broj saradnika u kompaniji. Danas možemo ponosno da kažemo da imamo preko 30 zaposlenih, a kako kompanija brzim koracima ide napred nadamo se da će uskoro broj naših zaposlenih biti udvostručen.

Cilj nam je da nastavimo da svojim trudom i zalaganjem dobijamo nove poslovne partnere, nastavimo sa distribucijom kvalitetnih proizvoda, kao i da nastavimo sa širenjem asortimana kako bismo potrošačima na terotiriji Balkana ponudili najkvalitetnije proizvode.

Proizvodi koje uvozimo i ditribuiramo su : Hygenic Corporation ( Biofreeze), Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), NeoCell (Super Collagen), Gemini ( Joint MD), CCA (Paste za zube, Scar Zone, Scar Zone Acne), Marnys (Vitamin B12).

AMN Euro Health

Usled povećanja obima posla osnovali smo drugu kompaniju, AMN Euro Health. AMN Euro Health je uvoznik i distributer poznatih svetskih brendova: Thera-Band, Mueller, Gymstick, MSD, Terrasensa. Osim što smo distributer ovih brendova, aktivno radimo na proširenju svesti o značaju prevencije. U skladu sa načelima Thera Band akademije pokrenuli smo više programa prevencije: program prevencije gojaznosti i agresivnosti kod dece, program prevencije dijabeta, program prevencije osteoporoze, set za prevenciju ravnih stopala kod dece.

Kursevi i obuke

U sklopu kompanije AMN Euro Health aktivno organizujemo kurseve Thera-Band akademije. Svakog meseca preko pedeset polaznika pohađa i uspešno završi ove kurseve. Najveći broj polaznika predstavljaju fizioterapeuti, fitnes instruktori, kondicioni i sportski treneri. Obe edukacije sastoje se iz 3 nivoa, i svi nivoi su akreditovani sa 4 poena.

Naša misija

Ozbiljno shvatajući društvenu odgovornost, naša misija je da postavimo nove standarde u humanitarnom radu i podignemo svest ostalih kompanija, osim o značaju prevencije, i o socijalnoj odgovornosti. Svake godine, tradicionalno za Božić i novogodišnje praznike pripremamo paketiće za decu iz mnogih institucija. Neke od njih su:

– Univerzitetska dečja klinika Tiršova

– Dr Miroslav Zotović-dečije odeljenje

– Institut za majku i dete

– Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neonatologiju

– Dnevni boravak za decu ometenu u razvoju

Reference

Naši komitenti su sve zdravstvene ustanove, privatne ordinacije, banje, orto šopovi, apoteke, sportska društva Partizan i Crvena Zvezda, radnje sportske opreme, kao i sve nacionalne selekcije, wellness i spa centri, fitnes centri, parfimerije i kozmetički saloni, trafike, maloprodajni objekti.

Prisutni smo na svim kongresima i seminarima Sportske medicine, Reumatologije, Ortopedije, Fizikalne medicine, Opšte medicine.

Ponosni smo što su korisnici naših proizvoda i Novak Đoković, Ana Ivanović, Rafael Nadal, Snup Dog, Mario Baloteli, Serena Vilijams, Madona, Kejt Midlton i mnogi drugi.

Naš tim

Naš tim obuhvata 20 medicinskih predstavnika, doktora medicine, farmaceuta i fizioterapeuta koji zajedno sa office i marketing timom, kao i timom logističke podrške distribuira zdravlje širom Srbije.

Naš uigran, višegodišnji, menadžment i prodajni tim garantuje optimalno zalaganje unutar široke baze naših klijenata.

Pokreće nas kreativna snaga našeg tima koja nastaje kao rezultat pouzdanih veza, međusobnog poverenja i integriteta naših zaposlenih. Sigurni smo da smo, kao tim, spremni za izazove i nove poslovne uspehe.