AKCIJA – VESELI PETAK 07.04.2017.

AKCIJA – VESELI PETAK 07.04.2017.

AKCIJA – VESELI PETAK

Veseli petak 1
Dragi posetioci, SPECIJALNO ZA VAS smo pripremili FENOMENALNU AKCIJU – VESELI PETAK. Svakog petka imate priliku da ostvarite neverovatne popuste na neke od naših NAJTRAŽENIJIH i NAJPRODAVANIJIH artikala!
Ovog petka samo u PREVENCIJI I TERAPIJI u Sportskom Centru 11. APRIL SPECIJALNI POPUST na jedan od naših NAJPRODAVANIJIH artikala SUPER COLLAGEN + C 60 tableta NAJJEFTINIJI DO SAD! Požurite i iskoristite ovu fenomenalnu priliku koja će biti SAMO U PETAK 07.04.2017. Redovna cena 1690 rsd, a povodom VESELOG PETKA dajemo NEVEROVATAN POPUST od 253 rsd, i Super Collagen + C možete kupiti po SENZACIONALNOJ CENI od 1436 rsd! Za više info pozovite: 011/26-90-399

veseli Petak mapa

O artiklu Super Collagen + C možete više pročitati na stranici :
https://www.aleksandarmn.com/shop/dijetetski-suplementi/super-collagen-c-60-tableta/

Super Collagen + C  tip 1 & 3

Mesecno pakovanje od 60 kapsulacollagen-60

Za jake ligamente, tetive, mišiće i kosti

BIOAKTIVNI NEOCELL KOLAGEN

NAJČISTIJI KOLAGEN TIP 1 I 3 U NAJVEĆOJ KONKCENTRACIJI NA TRŽIŠTU (1 g kolagena /1 tableti)

Proizvodjac Super Kolagena + C je NEOCELL – ORIGINATORSKA LIDERSKA KOMPANIJA U PROIZVODNJI HIDROLIZOVANOG BIOAKTIVNOG KOLAGENA U SVETU (www.neocell.com)

19 aminokiselina koje ulaze u sastav kolagena tip I & III + vitamin C

PREPORUČUJE SE ZA PREVENCIJU I OPORAVAK KOD:

  • Bolova u kolenu usled preopterećenja ili povreda ligamenata, mišića I tetiva
  • Bolova u ramenu,
  • Bolova u skočnom zglobu
  • Za brže zarastanje preloma (izgrađuje koštani matriks)
  • Za brže zarastanje povreda tkiva nakom politrauma
  • Nakon ugradnje endoproteze
  • Kod varikoznih vena i varices crurisa (jača venski zid)

MEHANIZAM DEJSTVA

Kolagen je osnovni protein ljudskog organizma,  30% organizma čine kolagena vlakna od kojih tip I i III čine 90% svih kolagenih vlakana. Kao takav  kolagen je neophodan za rast, razvoj i regeneraciju mišića, ligamenata, tetiva i kostiju.

Kolagen predstavlja kompleks strukturalnih proteina koji održavaju snagu i fleksibilnost  svih tkiva u organizmu. Tokom godina, sa starenjem, nedostatak kolagena postaje vidljiv na koži, mišićima, tetivama, ligamentima i kostima, kao i na  noktima i kosi.  Pad sinteze kolagena u našem organizmu u kontinuitetu prirodno opada  po stopi od 1,5% godišnje nakon uzrasta od 25 godina.

Kada se unese oralno, 90% resorbovanog Neocell Super Kolagen + C  dospeva u sistemsku cirkulaciju u obliku sastavnih  amino – kiselina koje  formiraju peptide,  a oni stimulišu fibroblaste za sintezu i restruktuiranje vezivnog tkiva u kostim, mišićima I tetivam i, ligamentima  –  novim kolagenskim vlaknima koja pojačavaju mehaničku snagu vezivnog tkiva i učvršćuju ekstracelularni matriks.

Iskoristite AKCIJU – VESELI PETAK i uštedite kupujući!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *