AKCIJA Muscle Pharm

AKCIJA Muscle Pharm

MP_Asst+Gel 

AKCIJA Muscle Pharm Assault 736g + Mucle Gel od sada i kod nas po neverovatnoj ceni od 2990 din.  količine su ogranicene samo dok traje AKCIJA MP Assault 736g

  • Povećanje energije i mentalnog fokusa
  • Povećanje snage i izdržljivosti
  • Dejstvo protiv umora – neutrališe mlečnu kiselinu

Upoznajte Assault – suplement koji je dobio nagradu za najbolji pred-trening suplement u 2012.godini od strane bodybuilding.com

Razvijen u MusclePharm Sport Science centru, AssaultTM je jedan od najviše istraženih pred-trening suplemenata na tržištu danas. Dugo je rađeno na razvijanju formule koja bi sportistima obezbedila dodatnu moć,snagu i energiju, i to sve – bezbedno!

Višestruke kliničke studije su objavljene kao dokaz da Assault poboljšava performanse efektno ali bezbedno. Rečima jednog istraživačkog tima “Assault je bezbedan i efikasan suplement koji povećava snagu, mišićnu izdržljivost, energije, smanjujući umor kod zdravog čoveka”.

Za razliku od ostalih formula sa jakim stimulansima koje deluju brzo i kratkotrajno, Assault će biti tu od početka do finiša!

CON-CRET ® – (KREATIN HCL):

Jedini brend koji nudi pred-trening suplement sa ovom patentiranom superiornom formom kreatina. Jedna doza CON-CRET® ima potenciju 5-10 g kreatin monohidrata. Ova forma kreatina je mikro-dozirana, bazirana na telesnoj težini, nema faze punjenja, pauze, i omogućava maksimalnu bioraspoloživost.

ASTRAGIN ®:

Patentirani, klinički-istraživan ekstrakt žen šen-a, Astragin® pomaže u apsorpciji mnogih nutrijenata.

BETA ALANIN (kao CARNOSYN ®):

MusclePharm Assault sadrži 2 g beta-alanina po dozi, pomažujući odlaganju umora i dozvoljavajući vam da prekoračite vaš trening plato. Studije su pokazale da sportisti koji konzumiraju beta-alanin značajno povećavaju perfomanse i sveukupne rezultate u odnosu na placebo grupu. Istraživači su takođe pronašli da beta-alanin povećava sposobnost karnozina da neutrališe mlečnu kiselinu. Šta više, sprovedena je desetonedeljna studija sa beta-alaninom u slučaju fudbalskih igrača. Rezultati ove studije su pokazali da je grupa sportista koji su imali suplementaciju beta-alaninom dobila više mišićne mase i izgubila više masti u odnosu na grupu koja je koristila samo kreatin ili placebo grupu.

BCAA AMINO

BCAA formula koja se nalazi u ovom preparatu je u odnosu 3:1:2 i uskoro će postati patentirana formula. Sadrži više leucina i valina nego izoleucina. Dodatak ovih važnih amino kiselina doprinosu oporavku i podržava izgradnju mišićne mase.

Veličina doze: 1/2 dozirne merice

Doziranje i način upotrebe: Pomešati 1/2 do 1 dozirnu mericu proizvoda sa 4-5 dl vode. Uzimati 20-30 minuta pre treninga jedanput dnevno. Za teške treninge od jedna dozirna merica sa 3.5 – 5 dl vode 20 – 30 minuta pre treninga jednom dnevno. Za lakše treninge pola dozirne merice sa 2.5 – 3.5 dl vode, 20-30 minuta pre treninga.

Broj doza po pakovanju: 32

Ostali sastojci: polimeri glukoze, prirodne i veštačke arome, kalcijum silikat (sredstvo protiv zgrudvavanja), kalijum-acesulfam,

sukraloza (zaslađivači), sok cvekle, so, kalcijum fosfat, magnezijum oksid, kalijum hlorid, alura crvena E129 (boja).

*PDU nije utvrđen.

Upozorenje: sadrži mleko i soju. Proizvod može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvodjača.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *