Kompanija Aleksandar MN na BELFIS-u

Kompanija Aleksandar MN na BELFIS-u

Belfis Share baner

Belfis Share baner

Kompanija Aleksandar MN na BELFIS-u

Dragi prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je kompanija Aleksandar MN učestvovala na sajmu rekreacije i fitnesa, pod nazivom Belfis 2017, koji je održan 15.-17. Septembra 2017. godine u Beogradu u “BelExpo” centru. Pod zvaničnom hashtag-om  #fitovanje2017.

S ponosom Vas obaveštavamo da je kompanija Aleksandar MN bila generalni sponzor ove manifestacije, gde je i dobila zahvalnicu Udruženja Fizioterapeuta Srbije.

Na štandu naše kompanije su bili izloženi dobro poznati proizvodi: Biofreeze, Joint MD, Thera-Band, Mueller, Super Collagen + C, set Lako i Jednostavno.

Pored ogromnog interesovanje za sve proizvode naše kompanije, najviše simpatija su pokupili fantastični rekviziti i oprema za vežbanje renomiranog američkog brenda Thera-Band.

Našim najmlađim drugarima se na prvi pogled svideo set Lako i Jednostavno, koji služi za prevenciju i terapiju ravnih stopala. Deca su pokazala jasno interesovanje da isprobaju ovaj izuzetan set i prilično dugo su se zadržavala na našem štandu, što je nama iz kompanije Aleksandar MN posebno drago.

Opšti utisak je da je sajam #fitovanje2017 bio uspešan, odlično posećen, edukativnog karaktera i što je najvažnije pokazao je volju ljudi, brigu, i ogromnu zainteresovanost za zdravim životom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *