Biofreeze i Rukometni Savez Srbije

Biofreeze i Rukometni Savez Srbije

Biofreeze

RUKSSBIOF

Biofreeze i RSS

Kompanija Aleksandar MN je podržala takmičenje naših mladih rukometnih nada. Naš Biofreeze gel je bio na licu mesta, spreman da u svakom trenutku zamrzne bol i omogući  momcima da se fokusiraju, budu maksimalno spremni za takmičenje i da se ne boje eventualnih povreda.

U hali „Slodes“ u Beogradu, dana 18.06.2017, je održan drugi po redu, a prvi za dečake, Festival rukometa. U organizaciji Rukometnog saveza Srbije, gde je preko 220 talentovanih rukometaša, podeljenih u selekcije Istoka, Zapada, Severa i Centra, pokazlo je svoje umeće i veštine.Prvi Festival rukometa održan je u Kragujevcu sedmog maja, kada se po istom principu okupilo više od 200 devojčica podeljenih u selekcije regiona, gde su kompanija Aleksandar MN i Biofreeze Gel takođe bili prisutni i pružili podršku takmičarkama.

Iz kompanije Aleksandar MN želimo da uputimo iskrene čestitke svim učesnicima ove sportske manifestacije, kao i iskrene želje i podršku za dalje bavljenje sportom, usavršavanje i napredovanje, kako u profesionalnom, tako i privatnom životu.

Izvor: http://rss.org.rs/#vest:9391

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *