Bocassy kozmetika pametnih sastojaka

Bocassy kozmetika pametnih sastojaka

bocassy kozmetika

Bocassy kozmetika -alhemija sa izvora mladosti.

bocassy kozmetika

 

Vekovima se traga za formulom koja produžava mladost, žene su spremne da stave i otrov na sebe, i puža, pijavice…najneverovatnije stvari na koje biste mogli da pomislite, kako bi zaustavile proces starenja. Najinteresantniji deo je da gotovo  sve žene u sebi imaju iskonsku potrebu da što duže izgledaju mlado i negovano. Korak dalje su ozbiljne hiruške intervencije koje nisu ni najmanje naivne a postale su deo higijene određenom krugu žena.

Većina nas je odustala od mainstream brendova koje možete da nadjete maltene i u trafikama, jer smo se svi uverili da bacamo pare na industriju nade.

Šta se onda desilo?

Žene su preuzele stvar u svoje ruke. U poslednjoj deceniji više verujemo manjim proizvodnjama nego onima koji imaju neograničene serije svojih proizvoda. Niche brendovi u svim  sferama uzimaju primat samo zato što zaista pridaju više pažnje i truda oko svojih klijenata. Niche brendovi su adaptibilni, brže reaguju na trendove, lakše manjaju svoje poslovanje i jako su okrenuti kvalitetu.

Serum za zrelu kožu antiage

A Bocassy je posebna priča….

Sve je počelo iz ljubavi prema alhemiji. U Bocassy je razvijena tehnologija koja gotovo na metafizičkom nivou spaja i stabilizuje sastojke,  da biste prosto pre svega poželeli da vidite to postrojenje gde se odvija magija. Spoj stvaralačke strasti, radoznalosti, inovativnosti i nauke. Niche brend koji je oborio tezu da je kozmetika samo industrija nade. Kada je ljubav pokretač blistavih ideja onda nastaju najbolje stvari.

Jedna od najvažnijih sfera u antiage kozmetici jeste hidratacija i jačanje lipidne barijere koja koja je prva odbrana zdrave kože. Bocassy proizvodi vam daju i jedno i drugo. Isto tako i iskorak u svet novih tehnologija koje omogućavaju maksimalnu iskoristljivost i efikasnost ostalih aktivnih sastojaka.

Bocassy kreme održavaju nivo hidratacije i nakon 24 sata od trenutka nanošenja preko 40%.

Nakon što su razvili vrhunske kreme za hidrataciju, sa posebnim bazama i aktivnim sastojcima poput peptida, kolagena, hijalurona u sastav krema ulaze i fantastična prirodna ulja badema susama, kakao puter, probiotici i prebiotici …prešli su na sledeći nivo kreacije, koji je se zaista jedino može opisati alhemijom.

bocassy serum

Šta nestrpljivo čekamo ?

Bocassy elementarni vitamin C koji se aktivira tek kada dodje u dodir sa kožom, revolucionaran je zbog toga što je stabilizovan u kremi ili serumu,a kada se nanese na kožu on ima 5 puta jače dejstvo nego drugi vitamini C koji se nalaze u kremama. Vitamin C je zadužen za ujednačen ten bez upalnih procesa, bez akni,  i daje sjaj koži.

Kalcijum koji se u Bokasi preparatima nalazi takođe u elementarnom stanju izuzetno je važna komponenta koja daje čvrstinu matrixu kože i podstiče rast novih ćelija. Ova tehnologija prevazilazi sve dosadašnje u domenu stabilizacije sastojaka. Takođe, ova tenologija ima uticaj na maksimiziranje  iskoristljivosti sastojaka , i na kraju dobijanje proizvoda koji imaju nekoliko puta jači efekat na kožu od većine koji se trenutno nalaze na tržištu.

Celokupna Bocassy smart kozmetika, Mastermind linija i one koje tek dolaze baziraju se ne samo na  nezi već i na PODSTICANJU RASTA NOVE KOŽE. To je jedini efikasan način očuvanja mladalačkog izgleda, reversibilnosti postojećih bora i znakova isušene i umorne kože.

 

Ideja je svakako da žene imaju pravo i mogu sebi da omoguće da se neguju vrhunskim preparatima koji zaista rade i prave razliku. Ceo tim Bocassy usmeren je upravo na to.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *