Collagen + C uskoro na TV PRVA

Collagen + C uskoro na TV PRVA

U narednih godinu dana su planirane značajne reklamne aktivnosti na polju promocije jednog od najznačajnijih proizvoda u našem prodajnom portfoliu – Super Collagen + C. U tom cilju je postignut dogovor sa Grand produkcijom vezano za reklamiranje pomenutog proizvoda u najgledanijim emisijama ove producentske kuće, koje se emituju kako na televiziji PRVA: „Zvezde Granda i „Nikad nije kasno“, tako i preko velikog broja kablovskih operatera u čitavom okruženju.

 Pored udarnih reklamnih termina, TV spot će biti emitovan i u repriznim emisijama –  što predstavlja garanciju velikog broja emitovanja. Očekuje se da će reklamu za Super Collagen + C, pored gledalaca iz Srbije videti i višemilionski auditorijum iz čitavog regiona: Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj…

U toku su aktivnosti vezano za produkciju visokobudžetnog reklamnog TV spota, koji bi na najbolji mogući način široj javnosti predstavio brojne prednosti i pozitivne efekte koje Super Collagen + C ima kada su u pitanju: koža, kosa, nokti, tetive, ligamenti, mišići… i sveukupno stanje organizma.

kairon

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *