Donacija Immunite

Donacija Immunite

promocija immunita proizvoda

Kompanija Aleksandar MN donirala pakete Immunite COVID bolnicama u Kragujevcu, Nišu i Beogradu

Za nama je jedna od zasigurno najtežih i najizazovnijih godina u svakom smislu. U momentima nesigurnosti i neizvesnosti, kao i svi trudili smo se da ostanemo pribrani, optimistični i hrabri, ako iko danas, osim lekara i svih medicinskih radnika, ima prava na tu reč. Nakon sveopšte društvene izolacije i usamljenosti, mogli smo kao nikada do sada da razumemo značaj solidarnosti, empatije i moći zajedništva.

Jedan od odgovora našeg tima u kompaniji Aleksandar MN na pojavu Korona virusa i pandemiju je bio kreiranje Immunite. Kao kompanija koja se više od 10 godina bavi prevencijom i terapijom, očuvanjem i poboljšanjem zdravlja i sveukupnog kvaliteta života uradili smo ono u čemu smo najbolji, i to tako da to može u kriznom momentu pomoći društvu. Immunita ima jedinstvenu formulu, sa ciljem jačanja i maksimalne zaštite imuniteta, ona sadži čak 8 aktivnih komponenti, vitamina i antioksidanata ( to su crna zova, divizma, cink, selen, južnoafrička muškatla, vitamin D, vitamin C, rutin), i sa jednom kesicom dnevno pruža podršku imuno sistemu. Za kratko vreme Immunita je prepoznata kao odlična formula za jačanje imuniteta i postala je preporuka mnogih lekara pacijentima kao sredstvo za ojačanje i zaštitu imuniteta.

Ovog decembra smo društveno odgovornu kampanju u vidu donacije Immunite odlučili da upravo posvetimo našim lekarima, koji su svakodnevno najizloženiji opasnosti, u COVID odeljenjima. Za njih smo pripremili specijalne najveće kutije Immunite, sa željom da im pomognemo što bolje možemo u zaštiti njihovog zdravlja.

U Nišu je ova specijalno napravljena velika kutija Immunite donirana Domu zdravlja, koju je preuzela zamenica direktora Mr Danijela Nešić. U Kragujevcu donacija je posvećena najvećoj COVID ambulanti u Kragujevcu (specijalsitičko konsultativnoj službi-ATD), gde je donaciju prihvatila načelnica COVID ambulanti, Dr Sanja Kojić, a uručena je doktorki Tamara Veličković. Beograd je takođe dobio našu donaciju, i Immunita za lekare uručena je načelnici Doma zdravlja Zvezdara, Jeleni Vukotić. Ovo je samo prva od planiranih akcija sa kojima planiramo da nastavimo i tokom naredne godine.

Zahvalnost i pozitivne reakcije koje smo dobili od strane lekara su naš najbolji novogodišnji poklon, kao i motivacija da sledeće godine imamo još više ovakvih društveno odgovornih akcija i da svi zajedno radimo na podizanju svesti o značaju prevencije i terapije u očuvanju zdravlja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *