Društvena odgovornost

Društvena odgovornost kompanije Aleksandar MN je pre svega zasnovana na dugoj lokalnoj tradiciji I visokoj svesti I posvecenosti menadžmenta kompanije I svih zaposlenih.

Aleksandar MN je društveno odgovorna kompanija koja s saponosom podržava raznovrsne društvene inicijative sa ciljem poboljšanja i unapredjenja zdravlja I kvaliteta života I očuvanja životne sredine kroz realizaciju vlastitih projekata I podršku inicijativa za unapredjenje zdravih životnih stilova,razvoja sporta kao I mnogobrojnih donacija najugroženijima.

Ozbiljno shvatajući društvenu odgovornost,naša misija je da postavimo nove standarde u humanitarnom radu i podignemo svest okolnih kompanija,osim o značaju prevencije i socijalnoj odgovornosti.

Svake godine tradicionalno za Božic i novogodišnje praznike pripremamo paketice za decu iz mnogih institucija,evo samo nekih:

-Univerztetska decija klinika Tiršova

-Dr.Miroslav Zotović-dečije odeljenje

-Institut za majku i dete

-Zvecanska

-Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neonatologiji

-Dnevni boravak za decu ometenu u razvoju,kao I mnogoljudne porodice koje žive na rubu egzistencije pri SPC (Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi).

S ponosom mozemo reci i da smo Ktitori Srpske Pravoslavne Crkve vrlo aktivno vec dugi niz godina,učestvujemo u obnovi manastira I crkvi širom Srbije gde smo dobili dve gramate od Patijarha Irineja lično.

Pomagali smo Savez atletskih veterana,kao I veliki broj sportskih klubova manjih I nerazvijenih širom Srbije u donaciji robe kao I kupovini sportske opreme,kako u fudbalu tako I karate-u, košarci,odbojci,veslanju,atletici.

Izdvajamo I deo poplava 2014-te kao deo vecih katastrofa gde smo aktivno ucestvovali I donirali Crvenom krstu veci deo donacija sredstava za licnu higijenu,pomagali apoteke kao I zdravstvene ustanove u poplavljenim I ugrozenim delovima Srbije.

Puno puta smo pomagali veliki broj RH (rehabilitacionih centara)pogotovo ona u najnerazvijenijim područjima,kao i Osnovne skole,razne asocijacije,razna udruzenja I razne humanitarne akcije koje su proteklih decenija organizovane.

U momentu kada nas je zadesio Kovid 19 kroz sve kovid centre u Srbiji smo aktivno pomagali svima kojima je pomoc bila najpotrebnija,kao I apotekama po celoj Srbiji.