Kako sam otkrila preparat koji jedino radi za kožu Super collagen antiage

Kako sam otkrila preparat koji jedino radi za kožu Super collagen antiage

super collagen antiage

super collagen antiage

Ja svako jutro pocinjem sa Super collagen antiage preparatom  i sigurna sam da necu da menjam tu naviku sigurno jedno duže vreme.

Pre 10 meseci, kada je tema kolagena već pocela da se zagreva, moja jako dobra prijateljica pošalje mi sliku kolagena uz komentar da ga moram kupiti id a je to nesto najbolje sto je ona u životu probala. Do tog trenutka probavala sam i ja sve i svašta i uveliko pravila pauzu, jer me već iznerviralo more stvari u koje sam imala kao neko poverenje evo sad od ovoga magično će mi se sve regenerisati počev od kose, preko kože pa do organa…

super collagen antiage

I tako inace ide, prodje i nekoliko meseci dok se nešto tako po preporuci ne kupi i proba…

Inače najviše volim preporuku naročito za stvari koje se unose u organizam vrlo mi je to škakljivo. Ne jedem meso, pa mi je kolagen uvek pod lupom da li je govedji, riblji… Bila sam na merenju koštane  srži , bila je neka organizacija na štandu… i bio mi je nešto lošiji rezultat nego što sam za svoje godine očekivala iskreno.

Setim se kolagena kojeg mi je preporucila prijateljica i direkt u apoteku sa slikom iz inboksa. Potvrdi mi farmaceutkinja da pokriva i lepotu i zdravlje, da je dobar i za kozu i za gipkost. Krenem odmah sa uzimanjem disciplinovano svakog dana… Puno sam radila i nisam nesto primećivala šta mi se dešava sa telom. Dok jednog dana sedeći u sorcu na terasi nisam primetila da mi fale stare strije. Tada sam uzimala kolagen neke 3 nedelje redovno. Tek posle toga sam počela da primećujem i druge stvari. Imam mnogo više energije, ne moram više mlekom za telo da se kupam bukvalno posle tuširanja. Isto tako, čini mi se da mi lice stvarno ima onaj sjaj kao posle mezoterapije.

 

To isto veče sam otisla da se nadjem sa prijateljicom koja me je pitala kada sam se bockala. Botoks sam probala, ali mi nikako ne prija. Ja sam pobornik iskljucivo neinvazivne nege na svojoj koži. Iskreno bilo mi je neverovatno da je toliko moćan efekat kolagena… Ja sam primetila od nekih drastičnijih promena na licu da su mi sve one smejalice oko očiju drastično manje, nema onih dugačkih tankih bora tankih poput vlasi kose koje su se od oka čini mi se  pružale sve do potilljka.

Poenta je da ja zaista od srca preporučujem super collagen antiage i želim da što više žena čuje za taj preparat koji zaista pravi razliku.

Nije jedan od onih sad je tu popularan i onda jednostavno nestane sa tržista jer je neefikasan. Preparat je vegan i napravljen na bazi morskih algi. Naročito bih preporučila ženama iznad 35 e godine. Tada važno već povesti računa ne samo o koži već i o kostima i zglobovima. Zato je idealno koristiti super collagen antiage za lepotu a u isto vreme imamo i super benefite na zdravlje.

Piše: Milica D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *