Kinesiology tape „TheraBand“

Kinesiology tape „TheraBand“

Thera BAND Kinesiology

Thera BAND Kinesiology banner

NAJPRECIZNIJE KINESIO TRAKE na svetu sa kojima  UVEK I SVAKI put dobijate NAJPRECIZNIJU aplikaciju

 

„TheraBand“ je svetski lider kada je reč o sportskoj medicini i naš partner već sedam godina, posle opsežnih istraživanja uspešno lansirala novi proizvod – TheraBand kinesio trake!

Kompanija, „Aleksandar MN“, potpisala je 1. oktobra 2017. godine ugovor sa kompanijom „TheraBand“ i postala EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER „TheraBand“ kinesiology traka za prostor cele bivše Jugoslavije!

„Thera Band“ je napravila revoluciju u proizvodnji kinesio traka! Ova firma je lider u sportskoj medicini i sinonim je za kvalitet.

„TheraBand“ kinesio trake su JEDINE TRAKE NA SVETU sa vidljivom rastegljivošću i NAJPRECIZNIJE KINESIO TRAKE na svetu sa kojima uvek i svaki put dobijate najprecizniju aplikaciju!

Maksimalno smanjujete mogućnost pogrešne tenzije trake!

Indikatori istezanja traka za savršenu primenu svaki put!

Trake „TheraBand“ daju precizne, brze, efikasne rezultate: jasno i precizno možete da odredite nivo tenzije koji je potreban pacijentu. Ove trake su izuzetno prijatne za kožu. Ne sadrže lateks, a svaka traka ima vidljivi dozer za tenziju, pa tako lako možete da odredite koliko je potrebno da se traka rasteže. U ovoj preciznosti je i posebnost „TheraBand“ kinesio traka.

Jer, što je preciznija terapija to su rezultati bolji!

Trake su dostupne u više boja. Korišćenjem „TheraBand“ kinesio traka pacijent trenutno oseća olakšanje na bolnom mestu.

„TheraBand“ trake nastale su nakon temeljnih i dugotrajnih ispitivanja. Naime, urađeno je 640 studija u preko 40 zemalja na 250 medicinskih apstrakta, pa nije ni čudo što su rezultati odlični, a pacijenti zadovoljni!

Početkom godine sprovedeno je istraživanje u SAD a sa ciljem utvrđivanja dodatnih performansi Kinesiology tape sa jasnim indikatorom rastegljivosti. Pacijenti su  svrstavani u grupe. Kod jedne grupe pacijenata je aplicirana  Kinesiology Tape sa XACT STRETCH tehnologijom a kod ostalih grupa pacijenata su aplicirane druge Kinesio trake bez indikatora rastegljivosti. Ispitanici su praćeni kroz vreme izloženosti dejstvu različitih Kinesio traka. Nakon završetka istraživanja došli su do zaključka da su pacijenti koji su bili tretirani sa Kinesiology tape Xact stretch tehnologijom se oporavljali za 63% brže od pacijenata koji su tretirani Kinesio trakama bez indikatiora rastegljivosti. Što znači da se apliciranjem Kinesiology tape sa jasnim indikatorom rastegljivosti skraćuje vreme oporavka pacijenta za 63% u odnosu na druge, što im omogućava da se za duplo manje vremena vraćaju svojim redovnim aktivnostima. 

Potražite Kinesiology trake u apotekama!

Neke od načina aplikovanja Thera Band Kinesiology traka pogledajte u sledećim klipovima:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *