Kompanija Aleksandar MN među top 2% privrednih subjekata u Srbiji!

Kompanija Aleksandar MN među top 2% privrednih subjekata u Srbiji!

Untitled-2

Kompanija Aleksandar MN među top 2% privrednih subjekata u Srbiji!

Naša kompanija od pre neki dan, može da se pohvali jednim zaista izuzetnim priznanjem! Na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih tokom prošle godine, zadovoljavamo kriterijume Bonitetne izvrsnosti i zvanično pripadamo grupi Bonitetne izvrsnosti sa bonitetnom ocenom AAA – što je veliki uspeh a ujedno i najbolja bonitetna ocena koja postoji!

U pitanju je međunarodni sertifikat koji kompanija Bisnode izdaje već dvadeset godina širom Evrope, a od ove godine i u Srbiji. Sertifikat je pored naše zemlje priznat i u Austriji, Belgiji, Češkoj, Hrvatskoj, Danskoj, Estoniji, Nemačkoj, Finskoj, Francuskoj, Mađarskoj, Holandiji, Poljskoj, Norveškoj, Sloveniji, Slovačkoj, Švajcarskoj i Švedskoj.

Bonitetna izvrsnost oslikava našu kreditnu vrednost . Ona je potvrda ekonomskog kvaliteta naše kompanije, stabilnosti, likvidnosti, solventnost, profitabilnost, da nismo imali suđenja niti blokade – jednostavno da smo jedna zdrava i uspešna firma, koja se izdvaja od svoje konkurencije upravo i jednim ovako priznatim sertifikatom. Najveći rejting AAA imaju kompanije sa najmanje pet miliona dinara prometa godišnje, kapitalom od najmanje milion dinara, postoje najmanje pet godina i ostvaruju najmanje 2% profita godišnje. U okviru naše delatnosti u Srbiji je registrovano 26.046 preduzeća. Mogućnost sertifikacije ima samo 1.030 preduzeća – a sa našim rejtingom AAA samo 219 preduzeća!

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *