BIOFREEZE počinje, bol se ublažava!

BIOFREEZE počinje, bol se ublažava!

OBAVEZAN DEO KUĆNE APOTEKE

Br. 1 SREDSTVO ZA UBLAŽAVANJE BOLA preporučen od strane LEKARA.

BIOFREEZE GEL, SPREJ ili ROLL ON

BIOFREEZE  je jedinstven, efikasan analgetik, formulisan tako da obezbedi široki dijapazon delovanja u pravcu terapije ublažavanja i otklanjanja bolova kao i pružanja veće udobnosti pri izvodjenju vežbi. Deca i trudnice preparat smeju koristiti samo posle konsultacije i odobrenja svog doktora.

KRIOTERAPIJA EFIKASNO OTKLANJA BOL:

● U LEDJIMA I MIŠIĆIMA
● U RAMENIMA I VRATU

● U ZGLOBOVIMA I NOGAMA
● KOD ARTRITISA 
● KOD UGANUĆA I ISTEGNUĆA
● KOD REUME
● KOD SPONDILOZE
● MIGRENE
● U POSTOPERATIVNOJ FAZI (OTOCI I UPALE)

BRZO OTKLANJANJE BOLA

Biljni ekstrakti BIOFREEZE predstavljaju analgetičnu komponentu koja blagotvorno deluje na povredjeno, oštećeno tkivo u smislu lokalnog analgetičkog efekta. Bol uklanja brzo, efikasno, prodire duboko i produženog je dejstva. Terapiju bola vrši 6 do 8 sati. Nanosi se 2 – 3 puta dnevno. Primena BIOFREEZE je apsolutno sigurna, nema kontraindikacija, ne izaziva nus pojave ili alergije.

BRIGA ZA PACIJENTA

BIOFREEZE se može koristiti i kod ultrazvučnih tretmana, elektroforeze i terapija masažom. Profesionalci obaveštavaju da su tretmani ultrazvukom, elektroforezom i masaža efikasniji kada se koristi BIOFREEZE pre početka tretmana tj. za vreme tretmana.

BOLNI POKRETI

Kada bol onemogućava izvodjenje terapija i vežbi, utrljajte BIOFREEZE u predelu upale mišića i zglobova i preparat će omogućiti da izvedete ceo program vežbi. BIOFREEZE pomaže pri vežbanju i rehabilitaciji tako što ublažava bol i poboljšava pokretljivost ekstremiteta.

Analgetička svojstva BIOFREEZE, odsustvo kortikosteroida u njegovom sastavu, kao i ostalih hemijskih farmakoloških supstanci, te različite mogućnosti njegove primene, značajno utiču na indikativna polja njegovog dejstva koja su mnogobrojna. Moguća je njegova raznorodna primena u različitim patološkim, traumatskim i stanjima zamora lokomotornog sistema.

OSNOVNI SASTAV

BIOFREEZE sadrži ILEX (biljni ekstrakt iz južnoameričke svete biljke koji se koristi za retke i skupocene medikamente), kamfor, mentol, karbonate, izopropil alkohol, methylparaben i silicon dioxide.

100% PRIRODAN PREPARAT !!!  KLINIČKI POTVRĐEN

PONOSNI KORISNICI BIOFREEZE:

  • VMA
  • KBC SRBIJE
  • MNOGOBROJNE BANJE
  • SPORTSKA DRUŠTVA
  • CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN
  • NACIONALNE SELEKCIJE
PROVERITE ZAŠTO ĆE BIOFREEZE VEĆ NAKON PRVE UPOTREBE POSTATI NEIZBEŽAN DEO VAŠE KUĆNE APOTEKE!

 #1 KLINIČKI PREPORUČEN BREND ZA SMANJENJE BOLA!

U SVIM APOTEKAMA!

Biofreeze je ponosni sponzor košarkaškog derbija KK Crvena Zvezda-KK Partizan u polufinalnim i finalnim utakmicama ABA lige.