Međunarodni simpozijum šumske medicine SHINRIN-YOKU, 24 i 25 maj 2016. Beograd

Međunarodni simpozijum šumske medicine SHINRIN-YOKU, 24 i 25 maj 2016. Beograd

za-sajt-fotkaMedikal Spa Asocijacija Srbije u partnerskoj organizaciji sa Re: Crafts Clusterom, Medikal SPA Asocijacijom Crne Gore i suorganizatorom – kompanijom: Aleksandar MN, organizuje 24. i 25. maja 2016. godine u Beogradu:  Simpozijum šumske medicine SHINRIN-YOKU.

Simpozijum će biti internacionalnog karaktera, na kojem je učešće potvrdio u svetskim okvirima jedan od najrenomiranijih predavača iz ove oblasti – gospodin Amos Clifford (izvršni direktor i osnivač Asocijacije za vodiče i programe prirode i šumske terapije,  koji će održati 24. maja prezentaciju SHINRIN-YOKU koncepta u Beogradu u Centru za kulturu i sport “Šumice” u Beogradu i četvoročasovnu radionicu u prirodi u SC “Šumicama”.

Drugog dana skupa, 25.maja, u najstarijoj šumi u Evropi – u rezervatu Obedska bara, gospodin Amos Clifford će voditi četvoročasovnu radionicu kupanja u šumskom vazduhu za buduće medijatore programa šumske medicine.

Tradicija šumske medicine na prostoru Srbije nije duga, tako da će dolazak gospodina Amosa Clifforda biće prvi korak ka obrazovanju edukatora, vodiča za programe šumske medicine, kao i medijatora programa šumske medicine u regionu i povećanju interesovanja za ovaj u svetu sve popularniji trend u zdravstvenom turizmu i javnom zdravlju.


 

ya-sajtsume-2-za-net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *