Mueller – Zvanični snabdevač šampiona Premjer Lige – LESTER SITIJA

Mueller – Zvanični snabdevač šampiona Premjer Lige – LESTER SITIJA

Mueller SPORTS MEDICINE

Mueller – sportska medicina su uzbuđeni da budu zvanični snabdevač Lester Citi fudbalskog kluba, branioca titule Premijer lige. Mueller će blisko sarađivati sa timskim fizioterapeuta da im pruži najbolje u klasi sportske medicine proizvoda za prevenciju povreda i oporavljanje igrača.

MUELLER® SPORTS MEDICINE PARTNERS WITH CHAMPIONS: ANNOUNCED OFFICIAL TEAM SUPPLIER LEICESTER CITY FOOTBALL CLUB
„Oduševljeni smo sa uspostavljanjem ovog partnerstva sa Lester Siti fudbalskim klubom“, rekao je Brajan Koons, direktor marketinga Mueller Sports Medicine. „Lester Siti je imao izuzetnu sezonu prošle godine i da sa ponosom stoji uz klub i dajemo im podrškom  dok oni vredno rade kako bi odbranili titulu.“

Lester Siti Glava fizioterapeut, Dejv Reni rekao: „Mi smo oduševljeni da imamo Mueller Sports Medicine kao oficijalnog snabdevača tima. Miler je naš izborni brend kod tretmana naših igrača  i uvek verujemo da će njihovi proizvodi pomoći našim igračima da igraju najbolje što mogu.“

O Mueller Sports Medicine

Muller sportska medicina je osnovana 1959. godine od strane Curta Muellera. Kompanija je u vlasništvu porodic Muller  i  trenutna međunarodna kompanija za sportsku medicinu i nudi kompletnu liniju patentiranih proteza, steznika, trake i pribor traka, kao i Quench® žvake. Muller je ostao uz promenljive potrebe sportista, bilo da su vikend ratnici ili međunarodne zvezde. Misija se nikad ne menja: Pomoći sportistima da ostanu u igri i pomoći da igraju vrhunski.

O Leicester Citi fudbalskom klubu

Lester Siti Fudbalski klub, takođe poznat kao Lisice,  je Engleski profesionalni fudbalski klub zasnovan na stadionu King Pover u Leicesteru. Oni igraju u Premijer ligi, a nedavno su bili šampioni 2015-16 sezone.

Klub je osnovan je 1884. godine kao Leicester Fosse FK, igrajući na polju u blizini Fosse Road. Preselili su se u Filbert Street 1891, i izabrani za fudbalsku ligu 1894. godine i usvojila ime Lester Siti 1919. Preselili su se u obližnji Valkers stadion 2002. godine, koji je preimenovan u King Pover Stadium nakon promene vlasništva u 2011. godini.

 

MUELLER® Sports Medicine partner ŠAMPIONA: NAJAVILA DA JE ZVANIČNI SNABDEVAČ oficijalnog tima Lester Citi fudbalskog kluba.

Mueller Sports Medicine   One Quench Drive  P.O. Box 99  Prairie du Sac,  Wisconsin   53578

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *