Naše Prodavnice

#1 prodavnica sportske medicine i suplementacije

PREVENCIJA I TERAPIJA

na tri atraktivne lokacije u Beogradu.

Preko 600 artikala na stalnom popustu od 15%

Objekti “ Prevencija i Terapija ” otvoreni su sa idejom da se na jednom mestu objedine svi proizvodi namenjeni sportskoj medicini, prevenciji i terapiji, sportska i fitnes oprema, aqua program, kozmetički program i suplementacija i na taj način se potrošačima, ali i medicinskim, sportskim i rehabilitacion ustanovama ponudi kompletan asortiman na jednom mestu.

Objekti su opremljeni u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima i nude najkvalitetnije proizvode renomiranih svetskih proizvođača: Thera-Band, Mueller, Gymstick, MSD, Terrasensa i Power Band. Osim sportske, fitnes i aqua opreme, u našim maloprodajnim objektima mogu se pronaći i već dobro poznati dijetetski suplementi: Joint MD, Bone Up, SuperCollagen +C, Super Collagen beauty, Vitamin D3, Vitamin B12, Origano ulje, Oregamar, Natural B complex, Optimum D3, Q Absorb...

Posetite nas i proverite zašto se kod nas snabdevaju najbolji sportisti, treneri, sportski klubovi, klinike, doktori, rehabilitacioni centri, dečje igraonice, škole, vrtići, najsavremeniji fitnes centri i mnogi drugi.


Prevencija i terapija – SRC 11. April
Adresa: Sportsko rekreativni centar “11. April”,
Autoput za Zagreb br.2, Beograd

prevencijaiterapija.nbg@aleksandarmn.com
Broj telefona: 011 7838-010 011 26 90 399

Radno vreme:
Ponedeljak-Petak: 10-18h;
Subota: 10-18h;
Nedelja: neradni dan