Prevencija + Terapija – NOVE DNEVNE AKCIJE !!!

Prevencija + Terapija – NOVE DNEVNE AKCIJE !!!

Prevencija + Terapija - NOVE DNEVNE AKCIJE !!!

Prevencija + Terapija – NOVE DNEVNE AKCIJE !!!

Od PONEDELJKA 08.05.2017. samo u našim prodavnicama Prevencija i Terapija počinju NOVE DNEVNE AKCIJE. Svakog dana, od PONEDELJKA do PETKA, očekuju Vas  tematske dnevne AKCIJE, jer zašto samo petak da bude veseo?!?

Svakog radnog dana  AKCIJE i FANTASTIČNI POPUSTI, samo u prodavnicama Prevencije i Terapije:

  • FITNESS PONEDELJAK, Vam donosi 20% POPUSTA na svu fitness opremu iz našeg asortimana, gde se nalaze mnogi RENOMIRANI SVETSKI BRENDOVI poput Thera-Band, MSD, Gymstick, Siberian Blue Ice Gel.
  • UTORAK JE DAN ZA SVE NAŠE PENZIONERE. Svakog UTORKA, naši penzioneri će moći da ostvare POPUST od 15% na SVE PROIZVODE iz našeg ogromnog asortimana.
  • SUPER HEALTHY SREDA. Sreda je dan posvećen zdravlju, zdravom načinu života i ishrane, zato svake SREDE možete ostvariti 15% POPUSTA na sve dijetetske suplemente iz našeg asortimana, ovde spadaju IZUZETNI, KLINIČKI ISPITANI PROIZVODI, svetskih brendova poput Joint MD, Joint MD Revolution, Kraljevski Napitak, Origano Ulje, Super Collagen +C, Bone UP, i još MNOGO toga…
  • DEČIJI ČETVRTAK. Svaki ČETVRTAK biće posvećen budućnosti svih nas, našoj deci i njihovom PRAVILNOM i ZDRAVOM ODRASTANJU. Zato svakog ČETVRTKA moći ćete da ostvarite popust od 20% na SVE PROIZVODE koji se koriste prilikom vežbanja dece, kao što je naš već DUGO POZNAT i PROVEREN Set Lako i Jednostavno, kao i mnogi proizvodi namenjeni deci iz Thera- Band i MSD programa.
  • VESELI PETAK, je već postao TRADICIJA, te će se kao takav i nastaviti. Kao što je već poznato SVAKOG PETKA sve tri naše prodavnice Prevencije i Terapije, će Vas obradovati novim AKCIJAMA i POPUSTIMA na pojedinačnim proizvodima iz našeg celokupnog asortimana.

Mi ne dozvoljavamo da nam svaki dan bude monoton i isti kao prethodni, zato se trudimo da svakog dana radimo nešto novo, različito, zabavno, i da unesemo što više boje i radosti u živote svih nas. Pridružite nam se, podelite naš entuzijazam  i pratite našu stranicu za vredne informacije, fenomenalne popuste i poklone!

Za više informacija pozovite 011/266-8-666.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *