O Nama

O našoj kompaniji

Aleksandar MN jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Uspešno poslujemo preko deset godina i bavimo se uvozom i distribucijom OTC programa i medicinskih sredstava. Našim poslovnim pristupom borimo se za kvalitet i distribuciju originalnih proizvoda, identičnih kao i na tržištima SAD – a i Kanade. Proizvodi koje uvozimo poznati su i odlično prihvaćeni u celom svetu.

Ponosni smo dobitnici Zlatnog AAA Sertifikata za bonitetnu izvrsnost.

Razvoj kompanije Aleksandar MN

Kompanija Aleksandar MN osnovana je 1989. godine, sa sedištem u Srbiji, u Beogradu. Kao i svaki početak, i početak kompanije Aleksandar MN nije bio lak, ali dobrim izborom brendova i inostranih kompanija svake godine imamo znatan rast u učešću na prostorima bivše Jugoslavije povećavamo zastupljenost naših proizvoda u veleprodajama i apotekama, takođe aktivno radimo na širenju kanala prodaje.

Pre deset godina Aleksandar MN je bila kompanija koja je imala svega pet zaposlenih, koji su svojim radom i trudom, prateći direktorovu ideologiju, doprineli brzom razvoju i napredku kompanije. Šireći svake godine paletu proizvoda širili smo i tržišne potencijale, a samim tim smo povećavali i broj saradnika u kompaniji. Danas možemo ponosno da kažemo da imamo preko 70 zaposlenih, a kako kompanija brzim koracima ide napred nadamo se da će uskoro broj naših zaposlenih biti udvostručen.

Cilj nam je da nastavimo da svojim trudom i zalaganjem dobijamo nove poslovne partnere, nastavimo sa distribucijom kvalitetnih proizvoda, kao i da nastavimo sa širenjem asortimana kako bismo potrošačima na terotiriji Balkana ponudili najkvalitetnije proizvode.

Proizvodi koje uvozimo i distribuiramo su: Hygenic Corporation ( Biofreeze), Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), NeoCell (Super Collagen, Super Collagen beauty), Gemini ( Joint MD, Joint MD revolution), Marnys (Oregamar i Origano ulje)…

AMN Euro Health

Usled povećanja obima posla osnovali smo drugu kompaniju, AMN Euro Health. AMN Euro Health je uvoznik i distributer poznatih svetskih brendova: Thera-Band, Mueller, Gymstick, MSD, Terrasensa. Osim što smo distributer ovih brendova, aktivno radimo na proširenju svesti o značaju prevencije. U skladu sa načelima Thera Band akademije pokrenuli smo više programa prevencije: program prevencije gojaznosti i agresivnosti kod dece, program prevencije dijabeta, program prevencije osteoporoze, set za prevenciju ravnih stopala kod dece „Lako i jednostavno“.

Kursevi i obuke

U sklopu kompanije AMN Euro Health aktivno organizujemo kurseve Thera-Band akademije. Svakog meseca preko pedeset polaznika pohađa i uspešno završi ove kurseve. Najveći broj polaznika predstavljaju fizioterapeuti, fitnes instruktori, kondicioni i sportski treneri. Obe edukacije sastoje se iz 3 nivoa, i svi nivoi su akreditovani sa 4 poena.

Naša misija

Ozbiljno shvatajući društvenu odgovornost, naša misija je da postavimo nove standarde u humanitarnom radu i podignemo svest ostalih kompanija, osim o značaju prevencije, i o socijalnoj odgovornosti. Svake godine, tradicionalno za Božić i novogodišnje praznike pripremamo paketiće za decu iz mnogih institucija. Neke od njih su:

– Univerzitetska dečja klinika Tiršova

– Dr Miroslav Zotović-dečije odeljenje

– Institut za majku i dete

– Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neonatologiju

– Dnevni boravak za decu ometenu u razvoju

Reference

Naši komitenti su sve zdravstvene ustanove, privatne ordinacije, banje, orto šopovi, apoteke, sportska društva Partizan i Crvena Zvezda, radnje sportske opreme, kao i sve nacionalne selekcije, wellness i spa centri, fitnes centri, parfimerije i kozmetički saloni, trafike, maloprodajni objekti.

Prisutni smo na svim kongresima i seminarima Sportske medicine, Reumatologije, Ortopedije, Fizikalne medicine, Opšte medicine.

Ponosni smo što su korisnici naših proizvoda i Novak Đoković, Ana Ivanović, Rafael Nadal, Snup Dog, Mario Baloteli, Serena Vilijams, Madona, Kejt Midlton i mnogi drugi.

Naš tim

Naš tim obuhvata preko 60 medicinskih predstavnika, doktora medicine, farmaceuta i fizioterapeuta koji zajedno sa office i marketing timom, kao i timom logističke podrške distribuira zdravlje širom Srbije.

Naš uigran, višegodišnji, menadžment i prodajni tim garantuje optimalno zalaganje unutar široke baze naših klijenata.

Pokreće nas kreativna snaga našeg tima koja nastaje kao rezultat pouzdanih veza, međusobnog poverenja i integriteta naših zaposlenih. Sigurni smo da smo, kao tim, spremni za izazove i nove poslovne uspehe.