Bol u sredisnjem delu ledja
0
0

Postovani, pre 7 dana sam podigao tesku kutiju i presekla su me ledja po sredini horizontalno zbog cega sam odmah pao na kolena. Po preporuci prijatelja pio sam diclorapid i mydocalm 7 dana i mazao crvenu konjsku mast. To mi je dosta pomoglo. Sada mogu da se krecem normalnije ali i dalje imam bolove. Poceo sam da koristim biofreeze gel i pomaze mi ali bol je se vraca. Da li imate neki savet za vezbe, na koji nacin taj bol moze da se ublazi jer je konstatan u toku dana

Označite kao spam
Posted by Nikola
Pitanje postavljeno 17 априла, 2020 8:07 pm
1548 pregleda
Javno pitanje
Dodajte komentar
0
Privatni odgovor

Postovani,

Biofreeze je odlican gel koji ce Vam pomoci u akutnoj fazi, sto i potvrdjujete; sto se tice bola koji se vraca moja preporuka bi bila da koristite Joint MD Repair Gel, cija je osnovna indikacija bol izazvana preopterecenjem.Ovaj preparat sadrzi pre svega Kapsaicin koji pojacava cirkulaciju i smanjuje prenos bola i tako ga ublazava; zatim Hondroitin i Hijaluron koji odrzavaju hrskavicu elasticnom i pomazu u njenoj izgradnji; Djumbir, Kamfor ,Kurkumu i Eukaliptus, koji spadaju u prirodne lekove za ublazavanje bolnih stanja.
Gel se aplikuje 2do 3 puta dnevno u intervalu od 10 do 12 sati i najpre greje bolno mesto a zatim i hladi.
Sto se tice vezbi koje bi trebali da radite , prosledjujem Vam link sa takvim vezbama ( https://www.performancehealthacademy.com/exercises.html ), ali je moja preporuka da sa vezbanjem zapocnete za najranije dve nedelje, do tada je Vama bitna lagana setnja, nikakav tezi fizicki rad i spavanje na sto ravnijoj podlozi.
Za sve dalje savete stojim na raspolaganju.
Dr Milena Kitanovic

Označite kao spam
Posted by (Pitanja: 0, Odgovori: 43)
Odgovoreno 17 априла, 2020 9:43 pm
Dodajte komentar