Poštovani, imam bolove u kolenima, šta mi može pomoći?
0
0
Označite kao spam
Posted by Zoran Rebic
Pitanje postavljeno 15 априла, 2020 11:29 am
119 pregleda
Javno pitanje
Dodajte komentar
0
Privatni odgovor

Poštovani,koleno spolja možda izgleda jednostavno, ali to je jedan od najvećih i najsloženijih zglobova u ljudskom telu. Mnogi su uzroci bola u kolenu: artritis, istezanje ligamenata, ciste u zadnjem delu kolena, bol iza čašice kolena ili povrede kostiju, ligamenata i tetiva kolena.Počnite sa odlukom da svoj način života prilagodite tako da poboljšate zdravlje i snagu svog kolena. Većina uzroka bola u kolenu nije ozbiljna niti retka. Dakle, više brige o opštem fizičkom zdravlju doprineće i zdravlju kolena. Ja Vam preporučujem da počnete sa korisćenjem preparata_JOINT MD-EXTRA STRENGTH,najinovativnija formula sa magnezijom,vitaminom d3 i kurkumom. Kurkuma je dobro proučen prirodni lek koji se koristi već hiljadama godina u medicinske svrhe. Uzimate 2.tablete dnevno,uz obrok a samo 14.dana je potrebno za postizanje terapijskog efekta.
Dr Andriana Vulović

Označite kao spam
Posted by (Pitanja: 0, Odgovori: 43)
Odgovoreno 15 априла, 2020 2:00 pm
Da li ovaj proizvod mogu da koriste i oni koji su operisali koleno? Baka je operisala ali koristi neki lek koji joj ne pomaze mnogo pa bi probala sa ovim ako je dozvoljeno posle operacije.
(Milicaaa at 15 априла, 2020 8:46 pm)
Poštovana, hondroprotektori su lekovi dugog delovanja koji neguju hrskavicu. Joint MD se propisuje za bolesti zglobova povezane sa uništavanjem hrskavice. Takodje se propisuju tokom oporavka nakon operacije zgloba. Dr Andriana Vulović
( at 20 априла, 2020 11:20 am)
Dodajte komentar