Put od najteže bolesti do zdravlja i dugovečnosti

Put od najteže bolesti do zdravlja i dugovečnosti

Orgain Logo

Orgain Logo

Kako saznanje o najtežim bolestima prihvataju lekari? Kako je to kada najteže vesti saopštavaju nekom drugom, a kako je kada se sami suočavaju sa istim...?

Američki lekar, Dr Andrew Abraham je saznanje da boluje od kancera prihvatio kao izazov! Shvatio je da treba da promeni način ishrane i da učini nešto za sebe i ujedno za čovečanstvo. Kada je sagledao sve aspekte pravilne ishrane, kao lekar došao je do zaključka da je potrebno nešto što sadrži veliki procenat proteina biljnog porekla, a ujedno da bude i bez šećera i mlečnih sastojaka. Bez veštačkih emulgatora i aditiva. Tako je nastala Orgain linija proizvoda... Danas je doktor Andrew osnivač i predsenik Asocijacije za prevenciju kancera u Americi.

Danas su Orgain proizvodi pomogli mnogim ljudima da se uspešno izbore sa najtežim bolestima.

Ovo je priča o Orgain proteinu...

Orgain protein- Biljni protein za jačanje organizma

Orgain protein je jedinstvena linija čisto organskog biljnog proteina, zdrava hrana za detoksikaciju i jačanje organizma, koja doprinosi celokupnom zdravlju i prevenciji mnogih, danas rasprostranjenih, bolesti... Kao što i sam naziv Life extender kaže spadaju u grupu tzv. “produživača života”.


Koje su prednosti sastava Orgain protein linije proizvoda?

  • Prednosti Orgain protein proizvoda jeste prisustvo organskih biljnih proteina iz čia semenki, braon pirinča, graška i kikirikija. Prisustvo ovih supstanci omogućavaju brže i lakše varenje, time organizam dobija svu potrebnu energiju za normalno funkcionisanje. Sastojci kao što su lecitin iz suncokreta i tapioka u prahu predstavljaju zdravu, prirodnu kombinaciju dodataka koja poboljšava varenje.

Na ovaj način organizam dobija visoko kvalitetne proteine koji daju energiju organizmu, a pri tome se čisti od toksina i štetnih materija.

   Jedinstvenost proizvoda se ogleda i u tome što sadrži eritrol, prirodni alkoholni šećer koji ima 0 Kcal i glikemijski indeks 0. Zbog toga ovaj proizvod mogu upotrebljavati dijabetičari, osobe na dijeti i anti-kandida ishrani. Eritrol je najzdravija zamena za šećer.

Sve Orgain proizvode potražite u bolje snabdevenim apotekama ili poručite online na prodavnica.aleksandarmn.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *