Super Collagen+C od sada u pakovanju od 60 tableta

Super Collagen+C od sada u pakovanju od 60 tableta

collagen-60
PREPARAT PROTIV STARENJA  ageing_skin

Super Collagen +C suplement godine

Preporučuje se:

  • za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata
  • podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela – ANTIAGE PREPARAT
  • izgradjuje koštani matrix (kolagen obezbedjuje mehaničku čvrstinu kostiju)
  • obnavlja vezivna tkiva i povećava elastičnost krvnih sudova (poboljšava cirkulaciju)
  • ubrzava zarastanje rana
  • stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna
  • koriguje slabe, slomljene, razdvojene, raslojne i oštećene nokte
  • kod tankih dlaka daje masu i usporava opadanje kose
  • za redukovanje celulita (sinteza kolagenskih vlakana)
  • za redukovanje strija (formiranje kolagenske mreze)

100% PRIRODAN

KLINIČKI POTVRĐEN

*** VAŠ NAJBOLJI IZBOR ***

Derma-Illustration

Kolagen I i II predstavlja bitan protein koji ulazi u sastav kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata u našem organizmu. Kolagen se kao i sve druge strukture u organizmu, troši i obnavlja. Medjutim zbog slabog dnevnog unošenja vitamina C koji pospešuje stvaranje kolagena u organizmu njegova regeneracija je usporena što izaziva niz negativnih efekata na vaše zdravlje.

Zato Kolagen tipa I i III predstavlja idealno rešenje za vas. Upotrebom našeg proizvoda izbegavate sporo obnavljanje kolagena u organizmu i na jedan brži i efikasniji način omogućavate unos gotovog, visokoprečišćenog kolagena tipa I i III u organizam čime se obezbedjuje da vaše kosti duži niz godina ostanu čvrste i elastične, zglobovi pokretljiviji i gipkiji dok nokti i kosa upotrebom kolagena I i III zadržavaju sjaj i čvrstinu tokom cele godine.

Originalne hidrolizirane tablete SUPER COLLAGEN sa vitaminom C se koriste od 1986 godine kao nadoknada kolagena u kostima, tetivama, ligamentima, mišićima, koži, noktima i kosi. Kolagen je neophodan za većinu gradivnih materijala za rast, obnovu i održavanje zdravlja tela. Unošenje u organizam SUPER COLLAGEN-a sa vitaminom C obezbedjuje osnovne supstance potrebne za za dopunu i regenraciju kolagena u svim tkivima. SUPER COLLAGEN sa vitaminom C je enzimski obradjen u aminokiseline male molekularne težine koje daju maksimalnu apsorpciju i obezbedjuju idealnu nadogradnju kolagena u tkivima. SUPER COLLAGEN+C sadrži vitamin C koji obezbedjuje idealnu ugradnju kolagena za potrebe organizma, gde je vitamin C esencijalno neophodan za formiranje kolagena.

Proizvod sadrži HIDROKSIPROLIN i HIDROKLIZIN, dve aminokiseline specifične samo za kolagen, a koje su veoma bitne za pravilnu izgradnju kolagenih vlakana. Oko 30% proteina ljudskog tela je kolagen, dok kolagen I predstavlja 90% ukupnog kolagena u organizmu. Kolagen I i III predstavljaju glavne tipove kolagena u vezivnim tkivima. Doktori, fizjatri i ortopedi širom sveta, svojim pacijentima, preporučuju dnevnu dozu 5g hidrolizovanog kolagena.

Ne postoje sporedni efekti ili interakcije sa poznatim lekovima ili drugim supstancama. Za najbolje rezultate potrebna je terapija od 3 meseca dok su prvi efekti vidljivi već posle par nedelja.

Proizvod je u svetu klasifikovan kao zdravstveno neophodan i bezbedan!

UPUTSTVO ZA UPOTREBU – TABLETE

KAO DODATAK ISHRANI 1 x 2 tablete dnevno na prazan stomak (zbog max. apsorpcije). Za optimalan efekat uzeti ga 30 minuta pre jela. Da bi se povećala apsorpcija i ugradnja kolagena, smanjiti unošenje mleka ili drugih proteinskih napitaka jer mu smanjuju efekat. Može se koristiti sa vitaminskim preparatima.

https://www.facebook.com/NeoCellCollagen/videos/10153342453000903/

Vitamin C (sa calcium ascorbate), alanine, hydroxproline, Arginine, aspartic acid, cystine, glutamic acid, glycine, praline, threonine, valine, histidine, hydroxylysine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, serine i tyrosine.
Collagen Plus C™

Predstavljanje Super Collagen +C kod čuvenog Dr Oz-a pogledajte ovde:

http://www.doctoroz.com/episode/whole-body-anti-aging-guide-2014?video_id=3037116784001

Više informacija: www.neocell.com

 

kupite-odmah

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *