ULTIMATE NUTRITION – Od sada dostupan u objektima Prevencije i Terapije

ULTIMATE NUTRITION – Od sada dostupan u objektima Prevencije i Terapije

Sexy suplementOd sada u našim maloprodajnim objektima Prevencije i Terapije u sportskim centrima 11 April i Banjici  možete naći proizvode čuvenog svetskog top brenda za suplemente ULTIMATE NUTRITION.

Od 1979, Ultimate Nutrition® daje pogon telu sa najboljim nutricialnim suplementima koji Vam pomažu u dostizanju Vaših ciljeva, koji god bili.

Dijetetski suplementi firme ULTIMATE NUTRITION, koji se prodaju na našem tržištu u potpunosti su proizvedeni i pakovani u SAD po najvišim mogućim standardima u fabrici koja se nalazi u Famingtonu CT, USA, i namenjeni za najzahtevnije i po standardima najkvalitetnije, a to je Američko tržište, što se dokazuje i BAR KODOVIMA utisnutim na pakovanjima.
Kao garanciju kvaliteta posedujemo originalne certifikate o kvalitetu i slobodnoj prodaji overeni od proizvođača i državnog administratora Sjedinjenih Američkih Država.
Kupcima Ultimatovih proizvoda je sve jedno da li će kupovinu obaviti u Njujorku, Los Anđelesu, Čikagu ili na našem tržištu, jer su sigurni da je taj proizvod onaj pravi. Poznato je da je velika razlika u kvalitetu proizvoda koji se u potpunosti proizvode i pakuju u Americi i namenjeni za Američko tržište i onih koji su namenjeni za neameričko tržišite, a to su oni proizvodi koji su navodno samo pakovani u nekoj trećoj zemlji.
Mislite o svom zdravlju i o tome koje suplemente koristite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *