Uspešna saradnja SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE I KOMPANIJE ALEKSANDAR MN – Mnogočlanim porodicama

Uspešna saradnja SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE I KOMPANIJE ALEKSANDAR MN – Mnogočlanim porodicama

Kompanija Aleksandar MN je posle uspešne saradnje sa Fondacijom Novak Đoković nastavila sa nizom aktivnosti u cilju  pomaganja široj društvenoj zajednici, ovog puta u  saradnji sa SRPSKOM PRAVOSLAVNOM CRKVOM. U celosti prenosimo vest koju je SPC objavila na svom zvaničnom sajtu vezano za akciju u kojoj smo zajedno učestvovali:

ПОДРШКА ПОРОДИЦИ

„У оквиру ресора за породицу, брак и децу редовно се спроводе акције подршке вишедетним породицама на свим пољима. Међутим, од недавно смо почели да добијамо значајну помоћ и подршку од реномиране фирме на тржишту фармације и козметику што ће у велико мери олакшати наш рад.
Наиме, јуче је испред фирме „Александар МН“ из Београда господин Марко Дервишевић, помоћник директора маркетинга, испоручио донацију од више од 100 шампона и лосиона за бебе који ће бити од велике користи нашим корисницима. Такође, ово је била прилика и да се боље упознамо и одредимо смернице будуће сарадње.
У име наших породица најтоплије се захваљујемо нашим добротворима из фирме „Александар МН“ што су препознали и што подржавају нашу иницијативу“.

Sajt SPC: http: //starateljstvo.rs/podrska-porodici/

FB stranaica SPC: https://www.facebook.com/Versko.Dobrotvorno.Starateljstvo/posts/1121415667903182

2016-03-10-11-11-52-slajder2016-03-10 12-09-402016-03-11-13-19-44

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *