Zašto se uopšte organizuju kongresi i ko ima najveći benefit od toga USMES 2022

Zašto se uopšte organizuju kongresi i ko ima najveći benefit od toga USMES 2022

Organizacija kongresa USMES 2022 pod okriljem Udruženja medicinskih kozmetičara i Estetik pro, za cilj je imala prvenstveno svrhu edukacije. Kongres je održan u prostorijama Hayat Regency hotela 17. Oktobra 2022. godine i okupio je preko 150 učesnika koji aktivno učestvuju u nezi kože i antiage tretmanima. Podršku kao zlatni sponzor je dala i naša kompanija AleksandarMN poznata na polju inovacija i odabira proizvoda premium kvaliteta u svojoj distribuciji. Ove godine predstavili smo inovativne kozmetičke formule na polju kućne nege lica kao i kolagene koje pripadaju sferi nutrikozmetike, tj suplementacije kao podrške profesionalnim kozmetičkim tretmanima.

Predavanja koja su prisutni mogli da čuju donela su ogroman pomak u sferi ne samo razvoja i načina razmisljanja već su omogućila ljudima da vide praktičnu primenu aparata i novih efektnijih sastojaka u antiage tretmanima. Ako uzmemo u obzir da je bar 40 % ukupne populacije žena zainteresovano ili revnosno poseećuju salone kako bi dobile odgovarajuću antiage negu, možemo da dobiijemo pravu sliku o važnosti ovakvih susreta stručnjaka.

 

Kako je koža najveći organ tela, podiže se svest o tome koliko je važna adekvatna nega.

Kako bi se izbegli slučajevi kojih je bilo pri neadekvatnim zahvatima, edukacija je moglo bi se reći krucijalna. Oštećenja na koži nastala neadekvatnom negom mogu biti ne samo neprijatna nego i sa mnogo ozbiljnijim negativnim ishodima. Sigurno da nijedna osoba koja se profesionalno bavi negom nema nameru da napravi grešku ili stetu svom klijentu ali suled neadekvatnog poznavanja materije to je itekako moguće.

Kompanija AleksandarMN je svojim prisustvom na kongresu osim podrške otvorila i jedan novi put zajedničkog delovanja sa kozmetičkom industrijom. Ideja jedinstvenog nastupa koji podrazumeva najefektniji antiage trio – profesionalni tretman+nutrikozmetika (kolageni)+kućna nega Boocassy.

 Zašto je važno da se nastupa sinhronizovano?

Krajnji korisnici usluge ne samo da zaslužuju najbezbedniji i najbolji kozmetički tretman, već udruženim gore pomenutim delovanjem postiže se pun tj maksimalan pozitivan antiage efekat koji svi mi želimo. Preporuka kozmetičkog eksperta koja se odnosi na odgovarajuće  suplemente i kućnu negu od ključnog je značaja za poverenje klijenta.

super colagen anti age USMES

Super collagen antiage, super collagen beauty, super collagen beauty direct su svi hidrolizovani i optimalnog sastava za efekat sjajne i zdrave kože. Biotin, vitamin C i hijaluronska kiselina koje se nalaze u sastavu Osim klinickih studija koje dokazuju klejmove mi se kao kompanija u velikoj meri oslanjamo na ono što dobiijamo kao povratnu informaciju od korisnika. Kolageni koje zastupamo sa ponosom možemo reci da dobijamo neverovatne preporuke i utiske. Prvenstveno o brzini vidljivih rezultata i efektu, što je svakako kada su proizvodi bezbedni – najvažniji feedback.

Bocassy kozmetika USMES

 

Bocassy  nega lica je kozmetika bazirana na smart tehnologiji.

Osim trendi sastojaka poput peptida, prebiotikka i probiotika ono što karakteriše i izdvaja Bocassy kao inovativne jeste posebna tehnologija mešanjja sastojaka i pravljenja baza krema. Niche brand smart kozmetike Bocassy  nudi 5x više aktivnih sastojaka u svojim preparatima. Sve to  zahvaljujući optimizovanim brzinama ciklicne sinergizacije sastojaka. Osim posebnog načina mešanja sastojaka, Bocassy kreme pružaju 40% hidratacije kože čak i nakon 24 sata od nanošenja.  Takodje stabilizovani elementarni kalcijum koji u ogromnoj meri tiče na čvrstoću tj matrix kože. Elementarni kalcijum je važan u podsticanju rasta nove kože, tako da new skin linija Bocassy predstavlja pravu revoluciju u sferi nege lica. Korišćenje živih matičnih ćelija biljaka takodje je 1 od razvojnih projekata Bocassy.

Insistiranje na edukaciji, inovaciji, kvalitetu i preuzimanju odgovornosti za ono što nudimo našim kliijentima, zaista bi se moglo nazvati krunom USMES kongresa.  Deljenje takvih vrednosti i podizanje standarda, ima dalekosežne posledice na celo društvo. Zato se jedan ovakav susret može nazvati jednim plodnim stvaralačkim tlom na kome razmenu informacija najviše osete naši klijenti.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *