Aleksandar MN vizija i humanost na delu

Aleksandar MN vizija i humanost na delu

aleksandarMN

AleksandarMN uspešno posluje već 22 godine kao kompanija koja zastupa isključivo proizvode premium kvaliteta. Pre svega posvećeni smo suplementaciji koja kao alternativa danas ima ogroman uticaj na opšte zdravlje ljudi. Kao pioniri mnogih trendova na tržištu, ne samo Srbije i regiona već i na teritoriji cele jugoistoćne Evrope, s ponosom ističemo da smo velikom broju ljudi direktno pomogli da unaprede kvalitet svakodnevnog života.

Na našem putovanju i nizanju uspeha,  nikada nismo zaboravili da pokažemo zahvalnost društvu, koju mi vidimo kao pomoć najugroženijim grašanima naše zemlje.

Još od samog početka našeg poslovanja 2000 godine, tradicionalno za božićne i novogodišnje praznike obradujemo našu decu na Kosovu i Metohiji, decu bez roditeljskog staranja i decu koja pate od najtežih bolesti. Svrha postojanja svih nas jeste, da na kom god mestu bili na lestvici uspeha, uvek mislimo i na one koji su tek na tom putu, koji trenutno imaju prepreke i treba im podrška upravo ove vrste.

aleksandarMN

Takodje uz motivisanje drugih kompanija pomagali smo naše najugroženije i najsiromašnije, kao i porodice sa večim brojem dece.

Uspeh koji želimo za sebe je moguć sammo ukoliko i naše društvo  učinimo uspešnim.

Kroz naše poslovanje, imali smo bliske kontakte sa ljudima iz svih starosnih grupa. Mladi rekreativci, sportisti, klubovi i reprezentacije delili su sa nama svoje uspehe. Izlazili smo u susret i pomagali lokalne klubove nižih liga pa sve do najtrofejnijih klubova poput Partizana, Crvene Zvezde i reprezentacija. Donirali smo novčana sredstva, sportsku opremu i naše proizvode poput Miler medicinskih pomagala, Biofreeza, i preparata koji direktno utiču na bolji performans sportista.

Naša omladina zaslužuje šansu da se razvija zdravo i bude primer i našoj deci da idu tim putem. Zdrav život je glavni potpis Aleksandar MN.

Kultura, kao važan segment društvenog razvoja dobijala je podršku kompanije AleksandarMN. Bili smo sponzori više dečijih predstava koje su izazivale osmehe i zadovoljstvo na licima najmladjih. Posebno je zadovoljstvo videti i biti deo takvih projekata.

Ono što ne možemo da kontrolišemo kao društvo i civilizacija su elementarne nepogode.

Porodicama koje su bile pogođene poplavom u Obrenovcu, takođe smo zajedno sa našim principalima iz Amerike, Španije, Nemačke, Grčke, pomagali u obnovi njihovih domaćinstava i bili ponosni što smo regrutovali u hummane svrhe još 10 velikih kompanija iz celog sveta.

Na kraju dana, i u svojoj suštini mi smo duhovna bića, duhovni razvoj je osnovni ključ zdravlja kako pojedinca tako i svake društvene zajednice ma kojoj religiji pripadali. Obnova i pomoć našim svetkovinama smatramo jednako važnim, i iz godine u godinu organizujemo akcije kako bismo omogućili sve veću pomoć našim crkvama i manastirima. Blagosloveni smo sa dveju Gramata dobijenih od patrijarha koje su nam nagrada i obaveza da nastavimo dalje pravim putem.

 

Sve naše humanitarne aktivnosti su pre svega zahvalnost  gradjanima na poverenju i podstakli druge da ne zaborave na društvenu odgovornost jer to nije samo humani akt vec i dug i obaveza nas koji smo se zahvaljujući tom istom društvu izmedju ostalog profilisali kao uspešne kompanije. Uspeh ne postoji ako se ne podeli sa drugima.  Gordost nije opcija. Zato nastavljamo svake godine u većoj meri da pomeramo granice humanosti i usrećimo sve veći broj ljudi.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *